PVC vloeren

Onderhoudsvriendelijk, veelzijdig én sfeervol

Een PVC vloer is veelzijdig in gebruik en heeft voordelen waar geen andere vloersoort tegenop kan. Met een PVC vloer kan je alle kanten op, de vloer is toepasbaar in zowel de woonkamer als de keuken en van visgraat en robuust eiken tot beton en natuursteen. Afhankelijk van uw wensen en woonstijl kunt u kiezen uit een moderne, klassieke, landelijke of industriële uitvoering. Kortom: een onderhoudsvriendelijke vloer van topkwaliteit met een lange levensduur.

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. De afkorting PVC staat voor ‘polyvinylchloride’. Dit is een type kunststof dat voor veel verschillende soorten producten als basis wordt gebruikt, bijvoorbeeld bij vloeren. Een PVC vloer is in zijn totaliteit ongeveer 2 a 2,5 mm dik en kan op diverse manieren worden voorzien van een authentieke hout- of tegellook.
Lees verder →

Dít zijn de voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn momenteel ontzettend populair. Dat is niet zo gek, want een PVC vloer heeft veel te bieden. Steeds meer mensen gaan daarom voor PVC in plaats van hout, laminaat of tegels.
Lees verder →

PVC vloeren en vloerverwarming

Een PVC vloer is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Waar laminaat en parket isoleren, heeft een PVC vloer juist een goede warmtegeleiding. Hierdoor komt de warmte goed door de vloer heen en hoeft de vloerverwarming minder energie te verbruiken voor hetzelfde resultaat.
Lees verder →

Onderhoud PVC vloeren

Hygiëne en onderhoudsgemak spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Daarom is het fijn als uw vloer gemakkelijk te onderhouden is. In dat geval raden wij u zeker een PVC vloer aan.
Deze vloeren zijn zeer slijtvast en door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige grondstoffen eenvoudig te reinigen. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen ben je al klaar. Zo houd u uw huis met minimale inspanning schoon en hygiënisch....
Lees verder →

Soorten PVC vloeren

Of je nu van huiselijk en landelijk houdt of stoer en industrieel. Bij Beter Vloeren hebben we áltijd een vloer die bij u past. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in honderden verschillende designs en voelbare structuren, waardoor de vloer een natuurlijke uitstraling krijgt. PVC vloeren zijn ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes omdat er geen hout in zit verwerkt zoals in laminaat of parket.
Lees verder →

Bij Beter Vloeren vindt u de mooiste PVC vloeren. In onze vernieuwde showroom in Goirle adviseren we u graag over alle mogelijkheden. Goirle ligt dichtbij Tilburg en het is zeker de moeite om eens naar Beter Vloeren te rijden als u op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer van topkwaliteit.

Beter Vloeren is dé vloerenspecialist in de regio Tilburg

Hebt u vragen of wilt u advies over een nieuwe vloer? De specialisten van Beter Vloeren hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder!

Maatwerk
Particulier en zakelijk
Altijd scherp geprijst

0646323870 Offerte aanvragen