PVC vloer met vloerverwarming

Een PVC vloer is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Waar laminaat en parket isoleren, heeft een PVC vloer juist een goede warmtegeleiding. Hierdoor komt de warmte goed door de vloer heen en hoeft de vloerverwarming minder energie te verbruiken voor hetzelfde resultaat.

Voordelen PVC vloer met vloerverwarming

Een PVC vloer met vloerverwarming is dus een goede optie en biedt zelfs een aantal voordelen. Een kamer met een vloerverwarming is een stuk sneller op de gewenste temperatuur dan met radiatoren. Verder is vloerverwarming over het algemeen zuiniger dan een normale verwarming en aangezien de vloer snel verwarmt, zal de energierekening lager worden. PVC vloeren zijn ook nog eens relatief dun, waardoor het de warmte optimaal doorlaat. Vaak geeft de vloerverwarming zoveel warmte af, dat zelfs geen andere verwarming meer nodig is.

Of je nu voor een PVC visgraatvloer met houtlook of PVC tegels met betonlook gaat, vloerverwarming kan er altijd prima onder. Wil je meer weten over de mogelijkheden van PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming, neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Beter Vloeren is dé vloerenspecialist in de regio Tilburg

Hebt u vragen of wilt u advies over een nieuwe vloer? De specialisten van Beter Vloeren hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder!

Maatwerk
Particulier en zakelijk
Altijd scherp geprijst

0646323870 Offerte aanvragen