Over Beter Vloeren

Beter Vloeren staat voor vakmanschap, met zorg voor uw wensen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en al onze producten voldoen daarom aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. We zijn er trots op dat we enkel tevreden klanten hebben en zullen er alles aan doen om dit ook in de toekomst zo te houden.

Kom langs in onze showroom

Wij bieden een breed assortiment vloeren waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen! Naast de traditionele grindvloeren bestaat ons assortiment uit PVC vloeren, vloercoating en traprenovatie. In onze gloednieuwe showroom vindt u gegarandeerd een vloer die bij u past. Onze nieuwe show-room is gevestigd aan de Nieuwkerksedijk 2 te Goirle. Centraal gelegen vanuit de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken van woensdag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur.

Benieuwd naar onze vloeren?

 

Heeft u interesse in een van onze producten en behoefte aan persoonlijk advies of heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons dan gerust op het nummer +316 4632 3870 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Hopelijk tot ziens in onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

  • Gespecialiseerd in vloercoatings én grindvloeren
  • Showroom in Goirle van ruim 125m²
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Deskundig en eerlijk advies op maat
  • Topkwaliteit vloeren met 3 jaar garantie
Locatie Showroom (alleen op afspraak)

 

Showroom

Nieuwkerksedijk 2
5051 HT Goirle

Contactgegevens

M: 06 463 23 870
E-mail: info@betervloeren.nl