Onze vloeren

Een vloer voor iedereen

Beter Vloeren heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is logisch dat u hoge eisen stelt, want een vloer is immers een belangrijk onderdeel van uw woning, winkel of bedrijf. Het bepaalt de uitstraling en sfeer van uw ruimte. Er komt dan ook veel kijken bij het kiezen, plaatsen en onderhouden van een vloer. Maakt u zich geen zorgen, want wij helpen u van A tot Z. Beter Vloeren staat voor vakmanschap, met zorg voor uw wensen. Ook als de vloer intensief wordt gebruikt of extra geluidsdemping nodig heeft, hebben wij de vloer die u zoekt.

Wij bieden een breed assortiment vloeren waardoor we aan uw wensen kunnen voldoen! Zo kunt u bij ons terecht voor grindvloeren, vloercoatings, PVC vloeren en traprenovatie. Onze vloeren liggen in vele woningen, maar ook in winkels en kantoor- en bedrijfspanden. Bezoek onze showroom voor het volledige assortiment. Onze showroom is gevestigd aan de Nieuwkerksedijk 2 in Goirle, centraal gelegen vanuit de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, van woensdag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 20.00 uur. Kom gerust eens langs om al onze verschillende vloeren te zien en te voelen. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, maar ook buiten deze provincies staan we graag voor u klaar.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons dan gerust op het nummer +316 4632 3870 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Gespecialiseerd in vloercoatings én grindvloeren
  • Showroom in Goirle van ruim 125m²
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Deskundig en eerlijk advies op maat
  • Topkwaliteit vloeren met 3 jaar garantie