Dít zijn de voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn momenteel ontzettend populair. Dat is niet zo gek, want een PVC vloer heeft veel te bieden. Steeds meer mensen gaan daarom voor PVC in plaats van hout, laminaat of tegels. Deze vloer heeft namelijk voordelen waar geen andere vloersoort tegenop kan:

Veelzijdig en duurzaam

Met onze PVC vloeren kun je alle kanten op, denk bijvoorbeeld aan een realistische houtnerf, betonlook of zelfs een trendy visgraat motief. Bovendien zijn ze sterk en slijtvast, waardoor u járen van de vloer kunt genieten.

Milieuvriendelijk

In het productieproces van PVC vloeren wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen. Bovendien is PVC een van de weinige constructiematerialen die 100% recyclebaar is.

Onderhoudsvriendelijk

PVC is hartstikke makkelijk te onderhouden. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen ben je al klaar. Zo houd u uw huis met minimale inspanning schoon en hygiënisch.

Sfeervol

Dankzij de huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout, beton of natuursteen te onderscheiden. Hierdoor zorgen ze voor veel sfeer in uw woning. Bovendien zie en voel je door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijk embossing nauwelijks verschil.

Geschikt voor vloerverwarming

De beste vloer in combinatie met vloerverwarming is een PVC vloer. Het voordeel van een PVC vloer is namelijk dat het de warmte perfect geleidt. Kortom: heerlijk warme voeten.

Beter Vloeren is dé vloerenspecialist in de regio Tilburg

Hebt u vragen of wilt u advies over een nieuwe vloer? De specialisten van Beter Vloeren hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder!

Maatwerk
Particulier en zakelijk
Altijd scherp geprijst

0646323870 Offerte aanvragen