Onze vloeren

Beter Vloeren heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een vloer is immers een belangrijk onderdeel van uw woning, winkel of bedrijf. Het is logisch dat u hoge eisen stelt aan uw vloer, want deze is belangrijk voor de uitstraling en sfeerbepaling van uw ruimte. Natuurlijk moet de vloer ook slijtvast zijn en passen bij uw smaak en stijl. Beter Vloeren staat voor vakmanschap, met zorg voor uw wensen.

Wij bieden een breed assortiment vloeren waardoor we aan uw wensen kunnen voldoen! Naast de traditionele grindvloeren bestaat ons assortiment uit gietvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren.  Beter Vloeren heeft meer dan 100 verschillende soorten en maten. Van moderne tot juiste klassieke vloeren, u vindt het allemaal bij de Beter Vloeren.

In onze gloednieuwe showroom vindt u gegarandeerd een vloer die bij u past. Met een showroom van ruim 125 m2 zijn we de grootste in Noord-Brabant op het gebied van grindvloeren, gietvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren.

Onze nieuwe showroom is gevestigd aan de Nieuwkerksedijk 2 te Goirle. Centraal gelegen vanuit de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken van woensdag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, maar ook buiten deze provincies staan we graag voor u klaar.

Ruim 125m2 showroom
De grindvloerspecialist
Meer dan 25 jaar ervaring
Deskundig, eerlijk advies
Topkwaliteit vloeren 3 jaar garantie

Grindvloeren

grindvloer

Gietvloeren

gietvloeren

Marmerstone

marmerstone

Troffelvloeren

troffelvloer

Direct vloeradvies nodig en mogen wij met u meedenken?

Neem nu contact met ons op