Showroom

Showroom

Beter Vloeren heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een vloer is immers een belangrijk onderdeel van uw woning, winkel of bedrijf. Het is logisch dat u hoge eisen stelt aan uw vloer, want deze is belangrijk voor de uitstraling en sfeer in een ruimte.

Showroom op afspraak

Om een gedegen beslissing te kunnen nemen over de meest geschikte vloer willen we u graag uitnodigen in onze showroom. Neem hiervoor contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Tijdens deze afspraak kunt u op uw gemak de verschillende type vloeren bekijken en advies ontvangen voor uw situatie. Door zelf de vloeren te ervaren in combinatie met deskundig advies zal gegarandeerd bijdragen aan het selecteren van de beste vloer. Met medewerkers die ruim 25 jaar ervaring hebben in het aanbrengen van vloeren kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen. Uw nieuwe vloer dient uiteraard slijtvast te zijn en te passen bij uw smaak en stijl. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen u van goede adviezen voorzien zodat onze service vlekkeloos zal verlopen en u kunt genieten van een nieuwe vloer.

Onze nieuwe showroom is gevestigd aan de Nieuwkerksedijk 2 te Goirle. De showroom is centraal gelegen vanuit de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Onze showroom is op afspraak te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, maar ook buiten deze provincies staan we graag voor u klaar. Met een showroom van ruim 125 m2 zijn we de grootste in Brabant op het gebied van grindvloeren, gietvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren.

Locatie Showroom (alleen op afspraak)

 

Showroom

Nieuwkerksedijk 2
5051 HT Goirle

Contactgegevens

T: 013 – 571 45 30
M: 06 – 463 23 870 / 06 – 465 98 812
E-mail: [email protected]