Troffelvloeren

Troffelvloeren worden veel toegepast in de horeca en de agrarische sector. Daarnaast is een troffelvloer ook heel goed toepasbaar in huiselijke kring, troffelvloeren zijn namelijk in bijna iedere ruimte aan te brengen en hebben een moderne, minimalistische en rustgevende uitstraling.

Bij het aanbrengen van een troffelvloer is het mogelijk om een plint met een holle hoek tegen de wand aan te brengen, iets wat bijvoorbeeld in de horeca een vereiste van de Keuringsdienst van Waren is, dit vanwege de hygiëne.

In principe is een troffelvloer op iedere stabiele ondergrond aan te brengen, dus ook over een bestaande tegelvloer, hiervoor zijn speciale tegelprimers leverbaar. Troffelvloeren hebben een laagdikte van ca. 4 mm. , zijn naadloos en vloeistofdicht.

Kenmerken van troffelvloeren

Troffelvloeren hebben de volgende belangrijke eigenschappen:

  • een troffelvloer is naadloos aan te brengen
  • een troffelvloer is eventueel antislip af te werken
  • een troffelvloer is vloeistofdicht
  • een troffelvloer is goed bestand tegen hoge mechanische belasting
  • bij een troffelvloer is het mogelijk sanitaire plinten aan te brengen

Daarnaast zijn Marmerstone vloeren in diverse kleuren verkrijgbaar.

Onderhoud troffelvloeren

Een troffelvloer kan worden onderhouden door middel van droge reiniging met een stofzuiger of een swiffer. Vochtige reiniging d.m.v water is in de regel al voldoende.

Ondervloer voor troffelvloeren

Troffelvloeren worden aangebracht op een ondervloer die droog is, vormvast, en vetvrij! Troffelvloeren zijn ook toepasbaar op minder vlakke ondervloeren.

Als u vragen heeft over marmerstone vloeren dan kunt u direct contact opnemen met Beter Vloeren via het contactformulier of telefonisch via 013-5714530 of u kunt direct online een offerte aanvragen.

Direct vloeradvies nodig en mogen wij met u meedenken?

Neem contact met ons op