Showroom

Beter Vloeren heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een vloer is immers een belangrijk onderdeel van uw woning, winkel of bedrijf. Het is logisch dat u hoge eisen stelt aan uw vloer, want deze is belangrijk voor de uitstraling en sfeer in een ruimte.

Showroom op afspraak
Om een gedegen beslissing te kunnen nemen over de meest geschikte vloer willen we u graag uitnodigen in onze showroom. Neem hiervoor contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Tijdens deze afspraak kunt u op uw gemak de verschillende type vloeren bekijken en advies ontvangen voor uw situatie. Door zelf de vloeren te ervaren in combinatie met deskundig advies zal gegarandeerd bijdragen aan het selecteren van de beste vloer. Met medewerkers die ruim 25 jaar ervaring hebben in het aanbrengen van vloeren kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen. Uw nieuwe vloer dient uiteraard slijtvast te zijn en te passen bij uw smaak en stijl. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen u van goede adviezen voorzien zodat onze service vlekkeloos zal verlopen en u kunt genieten van een nieuwe vloer.

Onze nieuwe showroom is gevestigd aan de Nieuwkerksedijk 2 te Goirle. De showroom is centraal gelegen vanuit de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Onze showroom is op afspraak te bezoeken van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, maar ook buiten deze provincies staan we graag voor u klaar. Met een showroom van ruim 125 m2 zijn we de grootste in Brabant op het gebied van grindvloeren, gietvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren.

Over Beter Vloeren
Beter Vloeren staat voor vakmanschap, met zorg voor uw wensen. Al onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. We zijn er trots op dat we enkel tevreden klanten hebben… en zullen er alles aan doen om dat ook in de toekomst zo te houden. Want geef toe… ook voor u is toch alleen het beste goed genoeg.

Wij bieden een breed assortiment vloeren waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen! Naast de traditionele grindvloeren bestaat ons assortiment uit gietvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren. Beter Vloeren heeft meer dan 100 verschillende soorten en maten. Van moderne tot juist klassieke vloeren, u vindt het bij Beter Vloeren. In onze gloednieuwe showroom vindt u gegarandeerd een vloer die bij u past.

Een professioneel team met de nodige artistieke talenten staat borg voor een grindvloer of gietvloer die volledig volgens de regels van de kunst aangebracht wordt. Beter Vloeren draagt zorg voor een unieke grindvloer of gietvloer waarvan u nog jarenlang kunt genieten!

Heeft u interesse in een van onze producten en behoefte aan persoonlijk advies of wilt u een van onze producten even komen bekijken? Hopelijk tot ziens in onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

6 Dagen per week geopend!
Grootste van Brabant
Ruim 125m2 showroom
De grindvloerspecialist
Meer dan 25 jaar ervaring
Deskundig, eerlijk advies
Topkwaliteit vloeren
Gratis parkeren

SAM_0708

SAM_0697

SAM_0695

Direct vloeradvies nodig en mogen wij met u meedenken?

Neem contact met ons op