Marmerstone vloeren

Marmerstone combineert de vele sterke punten van grindvloeren met een nog exclusievere uitstraling. Wilt u net dat ietsje meer, dan is een marmerstone vloer wat u zoekt.

Marmerstone vloeren worden gemaakt van kleine stukjes gepolijst marmer, van 4 tot 12 mm. dik. De marmerkorrels worden niet ingekleurd om het natuurlijke effect maximaal te behouden. Bij het aanbrengen worden de marmerkorrels vermengd met epoxyhars en naadloos aangebracht op de ondergrond.

Een marmerstone vloer is uiterst slijtvast. Deze eigenschap in combinatie met zijn uiterst exclusieve, natuurlijke uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de toepassingsmogelijkheden maakt van deze vloer een ideale oplossing indien u net dat ietsje meer wilt!

Kenmerken van marmerstone

Marmerstone vloeren bieden vele voordelen:

  • Marmerstone is onderhoudsvriendelijk
  • Marmerstone is slijtvast
  • Marmerstone is naadloos aan te brengen
  • Marmerstone heeft vele kleurmogelijkheden
  • Marmerstone is geluidsabsorberend en aan te brengen op elke ondervloer mits deze vormvast is

Marmer is een natuurlijk product dat zorgvuldig voor u wordt geselecteerd. Dit natuursteentapijt is in meerdere kleurvarianten bij Beter Vloeren verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te mixen tot ook de kleurmix is ontstaan die u zoekt bij uw interieur. Tevens is de marmerstone vloer geschikt voor vloerverwarming.

Marmerstone onderhoud

Marmerstone vloeren zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Deze vloeren absorberen namelijk het vuil en stof, zodat het niet direct zichtbaar is maar toch vrij eenvoudig met een stofzuiger verwijderd kan worden. Meer hardnekkig vuil en gemorste vloeistoffen kunt u verwijderen met handwarm water, schuurborstel en een waterstofzuiger. Houdt rekening bij het gebruik van reinigingsmiddelen dat deze niet agressief en vetarm zijn. Uit ervaring kunnen wij u zeggen dat wij alleen al met gewoon handwarm water ook zeer goede reinigingsresultaten behaald hebben.

Ondervloer voor marmerstone

Marmerstone vloeren zijn nagenoeg op iedere ondervloer aan te brengen zoals o.a. cementdekvloeren, tegelvloeren, houtenvloeren enz. Verschillende ondervloeren hebben wel een andere voorbereiding nodig ,bijvoorbeeld een tegelprimer, krimpnet, acryllaatprimer en scheurbehandelingen.

Als u vragen heeft over marmerstone vloeren dan kunt u direct contact opnemen met Beter Vloeren via het contactformulier of telefonisch via 013-5714530 of u kunt direct online een offerte aanvragen.

Direct vloeradvies nodig en mogen wij met u meedenken?

Neem contact met ons op